sterk, snel en veilig

EasyLocker biedt gelegenheidsdieven geen kans

Bent u een hardwerkende terraseigenaar of winkelier? Dan heeft u buiten waardevol bezit staan. Zoals stoelen en tafels, maar ook uitgestalde koopwaar. In een ommezien grijpt het dievengilde dit mee, u teleurgesteld met een fikse kostenpost achterlatend. De oplossing? Easylocker. Slim en stevig ontworpen voor de snelle en solide beveiliging tegen gauwdieven.

In een oogwenk gemonteerd

De Easylocker monteert u in een oogwenk en uit het zicht onder het tafelblad van uw terrasmeubilair. Hoe het werkt? U steekt eenvoudig de sleutel in de Easylocker, trekt de kabel er uit en voert deze door de te beveiligen stoelen en eventueel tafels. Tot slot voert u de kabel terug naar de Easylocker, waar u de sluitpen in de unit steekt. Sterke jongen die dát nog los krijgt. Uw gewaardeerde terrasgast merkt niks; de Easylocker is slechts 4 cm dik!

Meerdere waardevolle spullen tegelijk beveiligen

Wilt u de reikwijdte vergroten? Dan plaatst u met hetzelfde gemak ook onder een andere tafel een Finishlocker. Dit voorkomt dat u de kabel moet terugvoeren naar de Easylocker. Kortom, met één Easylocker en één Finishlocker beveiligt u dus meerdere waardevolle spullen tegelijk. Ook tafels met maar één poot maakt u zo probleemloos vast.

Uw lang gestrekte terras ook beveiligd

Of neem de Homelocker, met zelfs twéé in plaats van één sluitpen. Uw veilige winst? Onder elke tafel schroeft u een Easylocker en onder één tafel een Homelocker. De kabels van de twee Easylockers voert u naar de Homelocker. Dit is een ideale manier om een lang gestrekt terras te beveiligen.

Eveneens beveiligd zonder openingen

Meubilair en artikelen zonder openingen voorziet u eenvoudigweg van een Lockereye. Deze brengt u op een goed bereikbare plek aan zodat u de kabel er makkelijk doorheen kunt voeren.

Veelzijdig veilig

Met hetzelfde gemak zet u de Easylocker ook in voor de beveiliging voor andere doeleinden. Voorbeelden te over: uitgestalde fietsen voor de winkel of andere artikelen die u buiten neerzet. U kunt de Easylocker in die situaties voorbeeld aan de gevel vastmaken.